Wednesday, August 30, 2006

De laatste loodjes...

Vandaag de laatste volledige dag in Nederland. Niks bijzonders op het programma; laatste boodschappen, bagage uit Londen terugkrijgen, horen of ik door ben voor de baan in Silicon Valley, ticket ophalen, etc. Everyday life zullen we maar zeggen! In ieder geval weet ik inmiddels de naam van het hotel waar ik de eerste week in Beijing ga doorbrengen, nl. het Kempinski Hotel Beijing (hetzelfde hotel als waar de staatssecretaris slaapt, dus het zal wel ok zijn ;-).

Gisteren m'n laatste werkdag gehad. Redelijk druk nog zo'n laatste dag! De afsluiting was overigens erg geslaagd, een "verrassings"-afscheidborrel! Erg gezellig. Dus na een gezellig afscheid in Eindhoven, de borrel van gisteren en de borrel van vandaag, dan is mijn afscheidstournee wel zo'n beetje afgerond en vertrek ik dan maar eens...

Friday, August 18, 2006

De laatste twee weken...

Nou het is nu echt aftellen geblazen. De laatste twee weken zijn in gegaan, het visum is binnen, de overeenkomst is ondertekend en zelfs het ticket voor mijn "trip" naar Nederland in november is al geregeld. Wat nog resteert is ook niet mis, nl. huisvesting vinden (en voor de eerste periode een hotel), telefoon en laptop regelen en last but not least: de vergoeding regelen.
Om goed afscheid te nemen van mijn werk, gaan we met de trainees aankomende week nog twee dagen naar Londen in het kader van het trainee-project. Wat hebben we het toch zwaar :-)

Thursday, August 03, 2006

Wonen in het buitenland...

Aangezien het werkende leven in China, waarschijnlijk wat minder avontuurlijk zal zijn dan een lange reis, zal ik jullie mailboxen niet (te veel) lastigvallen met verhalen. Daarom een blog. Ik zal hier proberen regelmatig te vertellen over het alledaagse in China in het algemeen en Beijing en Guangzhou in het bijzonder. Enige slag om de arm is wel dat het nog niet helemaal zeker is of deze pagina toegankelijk is in China...

Jullie zijn natuurlijk van harte welkom om te reageren (of om langs te komen, :-))

Wednesday, August 02, 2006

Face of Vishnu, Bayon, Cambodja

Voor meer foto's zie Juri's Foto links