Wednesday, December 06, 2006

Afscheid

Woensdag was mijn laatste dag op de ambassade. Het was een rare dag natuurlijk, net terug uit Ping Yao, opruimen voor vertrek en toch een overheersend gevoel dat ik er net was...

De dag vloog overigens voorbij. 's Middags zijn we met de Economische Afdeling gaan lunchen, nou ja eigenlijk met de TWA-ers en Nienke van het secretariaat, want de rest was er niet! Mocht de pret overigens niet drukken want het was er gezellig en lekker! Ter afscheid heb ik overigens een prachtig boek gekregen over de hutongs van Beijing, erg mooi!!!

Na de werkdag was het tijd voor m'n afscheidsdiner met de mensen met wie ik het meeste ben opgetrokken. In totaal waren we met een groep van 13 mensen. Na een heerlijke maaltijd en een erg lieve, spontane speech van Ko hebben we het restaurant verwisseld voor Brown's. Een kroeg waar het volgens Beijing horeca specialist Hanneke "Ladies-night" was. Dat bleek te kloppen en dus gingen de dames massaal aan de cocktails.

Het was een bijzonder goede afsluiting van een zeer bijzondere tijd. Ik ben erg dankbaar voor de geweldige tijd die ik mede door jullie in Beijing heb gehad. Bedankt allemaal!!!

Nana, arigato for the pictures!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home